Eko lešnikovo olje 250 ml

(4 mnenja strank)

14.00

Jedilno nerafinirano in nefiltrirano lešnikovo olje, pridelano iz lešnikovih jedrc iz ekološke pridelave. Vsebuje alergen: lešnik (oreščki). 100% naravno in hladno stiskano olje.

Opis

LEŠNIKOVO OLJE

Eko Lešnikovo olje, ki ga prodajamo v naši spletni trgovini proizvajamo in polnimo v Oljarni Pečarič iz Drašičev pri Metliki. Pečaričeva hiša ima dolgoletno tradicijo oljarstva saj je že stari oče Niko s svojimi brati, ki so slišali na ime Martin, Jože in Tone že pred prvo svetovno vojno prideloval orehovo olje, katerega so ga takrat uporabljali za svetila. V oljarni Pečarič smo leta 1990 za podkulturo svoje dejavnosti zasadili več kot 300 lešnikovih sadik. V lastnem nasadu poleg lešnikovih sadik na ekološki način gojimo še 350 orehovih sadik. Oljarna Pečarič ima samostojno proizvodnjo, ki je oskrbljena z najsodobnejšo tehnologijo.

PAKIRANJE OLJA

Vsa olja Oljarne Pečarič so pakirana v temnih steklenicah. Lešnikova olja polnimo po 250 ml ali 100 ml. Temne steklenice ščitijo olje pred svetlobo, velikost steklenice pa omogoča, da je prisotnega kisika v steklenici manj kar je za olja najboljše.

 • Jedilno nerafinirano in nefiltrirano lešnikovo olje.
 • Alergen: lešnik (oreščki).
 • 100% naravno in hladno stiskano olje.

4 mnenja za Eko lešnikovo olje 250 ml

 1. Andrej

  Vaša olja so odlična, lepo dišijo še najbolj pa Lešnikovo.

 2. Gašper

  Super, najboljša olja imate.

 3. *******

  Odlično, najboljša olja proizvajate.

 4. Ana Pečarič

  odlično

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja