AKTUALNO, LEPOTA IN ZDRAVJE, LIFESTYLE

Olje črne kumine

Z visoko vsebnostjo nenasičenih maščob!

Olje črne kumine

100% naravno olje črne kumine, brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Spoznajte ekološko kakovost in pomembnost bio jedilnega olja črna kumina.

ZNAMKA (BRAND):

Oljarna Pečarič®

PRIDELAVA:

Ekološka

V blogu Oljarna Pečarič si lahko preberete vse najpomembnejše o olju črne kumine. Zakaj ga uživati, njegove prednosti, surovine, o pridelavi, kaj pomeni bio  & eko, kakšno olje črne kumine izbrati …

Spoznali boste tudi:

Izbrati navadno ali certificirano bio olje?
✓ Zakaj izbrati olje črne kumine in o njegovi uporabi?
✓ Katere odlike in prednosti ima olje črne kumine Oljarna Pečarič?
+ še in še …

Olje črne kumine odličnega okusa

Bio olje črne kumine blagovne znamke Oljarna Pečarič je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz izbranih surovih semen črne kumine (Nigella sativa) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium olja iz semen črnih kumin vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. V sledovih najdemo tudi vitamine A, D, E in vitamine B. Eko olje črne kumine, ki ga v svoji ponudbi jedilnih bio olj nudimo ima bogat prijeten okus. Kot nalašč je ustvarjeno za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Izbrati bio, certificirano ali navadno olje črne kumine?

Bio olje črne kumine Oljarna Pečarič ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilno olje črne kumine je proizvedeno iz ekološko pridelanih semen črne kumine. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev. Bio olje črne kumine, ki ga predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirano olje izdelano iz semen črnih kumin blagovne znamke Oljarna Pečarič je proizvod najvišje kakovosti. Je izdelek dolgoletnega pridobivanja potrebnih znanj, predanega dela in narejen izključno iz ekoloških surovin. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno pridelavo jedilnih eko olj.

Jedilna olja črne kumine so v Evropi že dolgo poznana

Evropejci so že v zgodovini dokazali, da sodijo v sam vrh po kvaliteti v pridobivanju olj iz raznovrstnih živil. Prva pridelana na primer oljčna olja so v južni Evropi uporabljali že v času 5.000 let pred našim štetjem. Na naših tleh so v 18. stoletju pridelovali bučno olje in v začetkih 19. stoletja orehovo olje, ki so ga uporabljali tudi za svetila. Blagovna znamka Oljarna Pečarič združuje tako lokalne Slovenske kakor Evropske najboljše ekološke kmetije. Vsako bio olje, ki se znajde na policah naše spletne trgovine Oljarna Pečarič spremlja certificirana kakovost. Proizvodnja teh naravnih eko olj poteka v sožitju z naravo in najsodobnejšo tehnologijo kjer veljajo najvišji standardi Ekološke pridelave.

Proizvodnja olja črne kumine v sodelovanju z ekološkimi kmetijami

Olja Oljarna Pečarič so proizvedena z najsodobnejšo tehnologijo. Z njo pridobivamo vrhunska kakovostna bio olja iz suhih jedrc, semen ali plodov. Vsi proizvodi pod blagovno znamko Oljarna Pečarič so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem nudimo že mnoge vrste hladno stiskanih eko olj, svojo ponudbo pa z leti želimo še razširiti. Danes ponudbo dopolnjujejo še semena in jedrca ter drugi 100% eko proizvodi pod blagovno znamko Oljarna Pečarič. Da lahko ponudimo najboljše, smo uspeli povezati preverjeno najboljše pridelovalce naravnih plodov družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše.

Bio olje črne kumine prehrani

Naše jedilno eko olje iz črne kumine bo vašim jedem namenilo poseben okus. Ob svoji priljubljeni na primer mesni jedi si pripravite mešano solato. Solati dodajte olje črne kumine Oljarna Pečarič. Aroma tega našega hladno stiskanega bio olja bo zapečatila vašo jed z edinstvenim okusom. Bio olje črne kumine je nepogrešljiv del kuharskih specialitet tudi v kuhanih testeninah. Pripravite lahko mešanico začimb, ki so obogatene s tem priljubljenim oljem. Pripravljeno mešanico dodajte v testenine in hitro boste imeli pripravljen odličen obrok. Olje se poda tudi k sladicam.

Vpliv olja črne kumine na kožo

Vsa naša olja blagodejno vplivajo na vašo kožo ne glede na starost ali tip kože. Vrnite koži mehkobo, povrnite biserni nežni sijaj ter jo napolnite z videzom mladosti. V pomoč svoji koži ali hkrati za masažo lahko izbirate med vsemi olji, ki jih nudimo. Vsa naša bio olja so primerna za masažo telesa, pomladitev kože. Naši kupci se v ta namen največkrat odločijo uporabiti marelično olje, avokadovo olje, mandljevo olje, sezamovo olje, ričkovo olje, olje črne kumine ali konopljino olje.

Olje črne kumine Oljarna Pečarič s certifikati odličnosti

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Vse izdelke pod blagovno znamko Oljarna Pečarič spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Oljarna Pečarič. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN. Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Oljarna Pečarič.

Olje črne kumine Bio premium Oljarna Pečarič®

Bio olje črne kumine, ki ga predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirano olje, izdelano iz izbranih surovih semen črne kumine (Nigella sativa) iz 100% ekološke pridelave…

PRAŽENEGA:

0%

HLADNO STISKANO:

DA

RAFINIRANEGA:

0%

KOLIČINA:

250 ml


Želite sodelovati, biti del našega bloga, imate slasten recept, ki bi želeli, da ga objavimo ali želite na primer predlagati tematiko? Če je odgovor DA nam pišite na info@oljarnapecaric.si.

Hvala, ker prebirate naš blog, vaša Oljarna Pečarič.