AKTUALNO, LEPOTA IN ZDRAVJE, LIFESTYLE

Ričkovo olje

Z visoko vsebnostjo nenasičenih maščob!

Ričkovo olje

100% naravno ričkovo olje, brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Spoznajte ekološko kakovost in pomembnost ričkovega bio olja.

ZNAMKA (BRAND):

Oljarna Pečarič®

PRIDELAVA:

Ekološka

V blogu Oljarna Pečarič si lahko preberete vse najpomembnejše o ričkovem olju. Zakaj ga uživati, njegove prednosti, surovine, o pridelavi, kaj pomeni bio  & eko, kakšno ričkovo olje izbrati …

Spoznali boste tudi:

Izbrati navadno ali certificirano bio olje?
✓ Zakaj izbrati ričkovo olje in o njegovi uporabi?
✓ Katere odlike in prednosti ima ričkovo olje Oljarna Pečarič?
+ še in še …

Ričkovo olje odličnega okusa

Bio ričkovo olje blagovne znamke Oljarna Pečarič je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz najboljših izbranih surovih semen navadnega rička (Camelina sativa) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium ričkova jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Pohvali se lahko z visoko vsebnostjo omega-3 maščobnih kislin, vitaminom E ter nenasičenimi maščobami. Bio olje iz rička ali totrovo olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih bio olj nudimo ima ob tem še odličen okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Izbrati bio, certificirano ali navadno olje?

Ričkovo olje Oljarna Pečarič ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilna eko ričkova olja proizvajamo iz 100% pridelanih na ekološki način semen rička. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev. Ričkovo olje, ki ga predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirano olje izdelano iz semen rička blagovne znamke Oljarna Pečarič je proizvod najvišje kakovosti. Je izdelek dolgoletnega pridobivanja potrebnih znanj, predanega dela in narejen izključno iz ekoloških surovin. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno pridelavo jedilnih eko olj.

Jedilna olja so v Evropi že dolgo poznana

Evropejci so že v zgodovini dokazali, da sodijo v sam vrh po kvaliteti v pridobivanju olj iz raznovrstnih živil. Prva pridelana na primer oljčna olja so v južni Evropi uporabljali že v času 5.000 let pred našim štetjem. Na naših tleh so v 18. stoletju pridelovali bučno olje in v začetkih 19. stoletja orehovo olje, ki so ga uporabljali tudi za svetila. Blagovna znamka Oljarna Pečarič združuje tako lokalne Slovenske kakor Evropske najboljše ekološke kmetije. Vsako bio olje, ki se znajde na policah naše spletne trgovine Oljarna Pečarič spremlja certificirana kakovost. Proizvodnja teh naravnih eko olj poteka v sožitju z naravo in najsodobnejšo tehnologijo kjer veljajo najvišji standardi Ekološke pridelave.

Proizvodnja ričkovega olja v sodelovanju z ekološkimi kmetijami

Olja Oljarna Pečarič so proizvedena z najsodobnejšo tehnologijo. Z njo pridobivamo vrhunska kakovostna bio olja iz suhih jedrc, semen ali plodov. Vsi proizvodi pod blagovno znamko Oljarna Pečarič so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem nudimo že mnoge vrste hladno stiskanih eko olj, svojo ponudbo pa z leti želimo še razširiti. Danes ponudbo dopolnjujejo še semena in jedrca ter drugi 100% eko proizvodi pod blagovno znamko Oljarna Pečarič. Da lahko ponudimo najboljše, smo uspeli povezati preverjeno najboljše pridelovalce naravnih plodov družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše.

Bio ričkovo olje v prehrani

Bio jedilno olje iz rička bo vašim jedem namenilo poseben okus. Ob svoji priljubljeni na primer mesni jedi si pripravite mešano solato. Solati primešajte kakšno žlico eko totrovega oziroma bio ričkovega olja Oljarna Pečarič. Aroma našega hladno stiskanega olja iz plodov rička bo zapečatila vašo jed z edinstvenim okusom. Jedilno ričkovo olje je odličen del raznovrstnih kuharskih specialitet. Pripravite lahko mešanico začimb, ki so obogatene z ričkovim oljem. Pripravljeno mešanico lahko uporabite tudi v testeninah za namen malice, kosila ipd. Olje rička pa se poda tudi k sladicam.

Vpliv ričkovega olja na kožo

Vsa naša olja blagodejno vplivajo na vašo kožo ne glede na starost ali tip kože. Vrnite koži mehkobo, povrnite biserni nežni sijaj ter jo napolnite z videzom mladosti. V pomoč svoji koži ali hkrati za masažo lahko izbirate med vsemi olji, ki jih nudimo. Vsa naša bio olja so primerna za masažo telesa, pomladitev kože. Naši kupci se v ta namen največkrat odločijo uporabiti marelično olje, avokadovo olje, mandljevo olje, sezamovo olje, ričkovo olje, olje črne kumine ali konopljino olje.

Ričkovo olje Oljarna Pečarič s certifikati odličnosti

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Vse izdelke pod blagovno znamko Oljarna Pečarič spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Oljarna Pečarič. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN. Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Oljarna Pečarič.

Ričkovo olje Bio premium Oljarna Pečarič®

Bio ričkovo olje, ki ga predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način.  Pridelano je iz najboljših izbranih surovih semen navadnega rička (Camelina sativa) iz 100% ekološke pridelave.

PRAŽENEGA:

0%

HLADNO STISKANO:

DA

RAFINIRANEGA:

0%

KOLIČINA:

250 ml


Želite sodelovati, biti del našega bloga, imate slasten recept, ki bi želeli, da ga objavimo ali želite na primer predlagati tematiko? Če je odgovor DA nam pišite na info@oljarnapecaric.si.

Hvala, ker prebirate naš blog, vaša Oljarna Pečarič.