O oljarstvu in pridelavi jedilnih olj
Oljarstvo, ki se ohranja že od leta 3000 pred našim štetjem

Skozi čas do revolucije v kvaliteti hladno stiskanih bio oziroma eko hladno stiskanih jedilnih olj. Blagovna znamka Oljarna Pečarič vsem svojim kupcem danes nudi najkvalitetnejša hladno stiskana nerafinirana in nefiltrirana eko olja. Še posebej so danes priljubljena olja pridelana na ekološki način, ki jih ima oljarna Oljarna Pečarič tudi največ v ponudbi. Študije, ki pričajo o ekološko pridelanem tovrstnem jedilnem bio olju pričajo o mnogih pozitivnih zdravstvenih učinkih. Oljarna Pečarič ima dolgoletno oljarsko tradicijo, ki si jo želi v prihodnosti še razširiti. Tudi na področju eko jedrc in semen iz katerih izdelujejo ta naravna olja želijo svojim kupcem ponuditi več.

Tradicijo, ki danes Oljarno Pečarič spremlja že skoraj 100 let, si želijo negovati in ohranjati še dolgo v prihodnost. Za eko olja Oljarne Pečarič se uporabljajo surovine iz ekološke pridelave v vzeh fazah kar izkazujejo tudi s pridobljenimi certifikati. Iz ekoloških plodov pridno pridelujejo hladno stiskana, nefiltrirana in nerafinirana bio olja. V oljarni, kjer proizvajajo končen produkt danes polnijo že več kot 20 vrst različnih bio jedilnih olj. Oljarna Pečarič uporablja samostojno proizvodnjo, ki je oskrbljena z sodobno tehnologijo, s katero hladno stiskajo vrhunska olja iz suhih jedrc, semen in plodov.

Nadaljevanje tradicije
Oljarstvo Oljarna Pečarič

Oljarna Pečarič skozi uspešno zgodovinsko obdobje predstavlja celotna družina. Največja zahvala pa gre Martinu Pečarič, ki živi za zdravju koristne izdelke. S trudom bodo vzdrževali in za njo skrbeli še dolgo v prihodnost otroci, vnuki, naslednji rodovi potomcev. Danes Oljarna Pečarič premore proizvodnjo, ki zadovolji vse proizvodne procese, zatevam strank in tudi zahtevam modernega časa, ki nas obdaja.

Eko olja Oljarn Pečarič
Cerifikati odličnosti

V pripravi …

Zahvala našim kupcem, promotorjem, podpornikom!
Brez vas nam ne bi uspelo

Iskrena hvala vsem, ki nam stojite kakorkoli ob strani, pri nas kdaj kupite kakšen izdelek, ki vam je všeč, poveste kdaj o nas kakšno lepo besedo in nam tako pomagate kljubovati času, da lahko delamo in vam nudimo to kar nas veseli. Hvala iz srca za zaupanje, še naprej se bomo na vso moč trudili, da to zaupanje ohranimo.